Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Milieubekommernissen staan centraal bij alle uitdagingen die wij aangaan.

Print&zo is FSC-gecertificeerd. FSC staat voor Forest Stewardship Council.

Het is een label of keurmerk op een papierproduct dat aangeeft dat het product afkomstig is van een duurzaam beheerd bos. De organisatie is opgericht om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen. Het FSC-label garandeert het duurzaam beheer; omdat niet enkel het bos van oorsprong wordt gecontroleerd, maar ook de hele handelsketen tot bij de eindconsument.

Onze printers dragen met recht het predikaat groen.  Ze springen in gebruik zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en worden bovendien milieuvriendelijk geproduceerd. Door kortere opwarmtijden, snellere fixeertechnieken en energiezuinige toners verbruiken onze productieprinters merkelijk minder energie.

Bij het groot-formaatprinten maken wij gebruik van vernieuwde inkten op basis van hernieuwbare grondstoffen. Hoewel geheel toegerust om groener te printen, doen onze printers geen enkele concessie aan de afdrukkwaliteit. Sterker nog: de speciale toners en inkten maken de kleuren levendiger en het beeld scherper. Dit alles geeft niet alleen een goed “groen” gevoel, maar resulteert ook in een superieure kwaliteit.

Mens en maatschappij

Print&zo heeft aandacht voor de omgeving waarin het opereert.

Wij zien het als een morele verplichting, verantwoord bezig te zijn, met zorg voor milieu én mens in onze omgeving.

Als blijk daarvan steunt print&zo de vzw Ons Tehuis Brabant.

Ons Tehuis Brabant staat in voor huisvesting, begeleiding van en zorgverstrekking aan mensen met een mentale handicap. De missie is het bevorderen van de levenskwaliteit van de cliënten.

Ons Tehuis Brabant realiseert dit door het aanbieden van huisvesting, begeleiding en zorg aan 90 volwassen mentaal gehandicapte personen.

Ons Tehuis Brabant zorgt bovendien voor een zinvolle tijdsbesteding, met ambachtelijke en creatieve activiteiten, zowel voor de 90 inwonende als voor de 30 niet inwonende cliënten.

print&zo bvba

Haachtsesteenweg 350

1910 Kampenhout

T. 016 29 80 11

F. 016 29 80 13

hallo@printenzo.be

BTW BE 0838 458 397

IBAN BE27 7340 3252 0873

BIC KREDBEBB