Wat hebben tekst, een foto, een tekening, een logo met mekaar gemeen?

Het zijn vormen van communicatie, ze brengen een boodschap. Een tekstschrijver doet het met woorden, een fotograaf met een alleszeggende foto, een illustrator met een tekening,  een filmregisseur met een spectaculair actie- of een romantisch sfeerbeeld.

Maar als je nu een bedrijfsfolder wil uitbrengen, of je wil de jaarcijfers van je bedrijf publiceren in een jaarverslag, of je wil een product aanprijzen op je beursstand?  Dan wil je de zakelijke tekst toch wat opgesmukt zien met mooi beeldmateriaal, de foto op de banier mag toch vergezeld worden door je logo, een slogan of slagzin en je bedrijfsinfo. Kortom, tekst, fotomateriaal en illustraties moeten samengebracht worden tot een  mooi geheel. Hier komt het specialistenwerk van de vormgever goed van pas.

VORMGEVING

"Liefde op het eerste zicht." Het is toch die eerste indruk die je overstag doet gaan voor die charmante jongen of dat bloedmooie meisje. Onderschat dus ook het belang van een mooie paginavormgeving niet.  De keuze van het juiste lettertype, interlinie en interpunctie, een consistent kleurgebruik, een klare bladspiegel enz. zorgen voor de nodige duidelijkheid en rust in het document.

Maar schoonheid zit vooral vanbinnen. Het document moet nog gedrukt worden. Door onze eigen ervaring weten we de valkuilen, die er bij de productie nog kunnen zijn, perfect te omzeilen.

COPYWRITING

Weten wat je boodschap is, is al een belangrijke stap. Maar hoe vind ik de juiste woorden? Wat zeg of schrijf ik beter niet? Formuleer ik het beter anders? Wil ik niet te veel zeggen? Staan er geen stijl- of grammaticale fouten? Is de tekst vlot leesbaar en verstaanbaar?

Sla de bal niet mis en laat je tekst schrijven, herschrijven of  nakijken door een ervaren, vakkundige tekstschrijver.

't kofschip

FOTOGRAFIE

Iedereen kan met de huidige betaalbare toestellen een haarscherpe foto maken. Maar snel een kiekje maken met de beschikbare standaardinstellingen is nog geen professionele foto. De professionele fotograaf zal het onderwerp net vanuit die andere invalshoek fotograferen, creëert een zekere dynamiek door een weloverwogen compositie of doordachte belichting.

Doe een beroep op ons netwerk van professionele fotografen. Voor elke opdracht of gelegenheid.

- productfotografie

- portretfotografie

- reportages

print&zo bvba

Haachtsesteenweg 350

1910 Kampenhout

T. 016 29 80 11

F. 016 29 80 13

hallo@printenzo.be

BTW BE 0838 458 397

IBAN BE27 7340 3252 0873

BIC KREDBEBB